sâmbătă, noiembrie 14, 2009

De ce sa plangi?


De ce am plange? Cand puteam foarte bine sa radem...a da plangem de mici , de cum iesim din vagin, urlam k iesim intr`o lumea necunoscuta, ciudata, falsa..plangem ca ne era bine acolo.... plangem cand ne lovim, e dureros, curge sange, facem buba, ramane cicatrice si iar plangem.
Plangem cand luam o nota mica mica in generala si rad toti copii de noi, plangem cand nu suntem in stare sa invatam o poezie, plangem cand ne despartim de Dna Invatatoare ptr ca ne vor lua altii in subordine mult mai "rai".
Plangem de fericire cand primim primul sarut.Plangem cand ne certam cu prietenele/prietenii.Plangem cand vedem un film mult prea emotionant, plangem cand ne despartim de cineva la care am tinut intr`un fel sau altul.Plangem cand suntem parasite ptr o alta femeie.Plangem cand devenim amante, cu toate k am avea stofa de nr1.Plangem cand primim o cerere in casatorie.Plangem cand ne canta lautarul "Ia`ti mireasa ziuaaa bunaaaa" :).Plangem cand aflam ca suntem insarcinate.Plangem la nastere de durere, apoi de fericire.Plangem cand ne plange copilul sau cand il vedem ca sufera...Intr`un final imbatranim,murim, lasand pe altii sa ne planga...

E firesc, e omenesc,intr`adevar e bine sa curatam obrazul de impuritati, dar mai bine un zambet decat o lacrima,riscand sa dam astfel satisfactie celor rauvoitori!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu