luni, noiembrie 23, 2009

Speranta unei nopti de toamna...


Speram ca ne linisteste,ne facem iluzii ca asa credem ca intr`un final va fii ca noi !

Dar cand se intampla ce facem?Nu stim cum sa stopam timpul si sa savuram pana la ultimul detaliu trofeul pe care intr`un final am pus mana... dar la ce bun? knd doar o noapte il ai, a doua zi revenind la rutina de fiekre zi, banala, usor plictisitoare.Nu e vb de dragoste neaparat, ptr k tind sa cred din ce in ce mai mult k nu mai conteaza dragostea kt a inceput sa conteze respectul, intelegerea, comunicarea,atasamentul, obisnuita....Poate astea sunt criteriile ptr kre speram sa avem o relatie si nu doar o noapte de toamna tarzie, k al naibii soare nu vrea sa dispara sa faca loc fulgilor de nea:)

Imi place sa sper si sa visez , urat e cand ma trezesc si nu mai e nimeni in cealalta jumatate a patului, trist , da` in fond e omul de asa natura, fuge de la confort la disconfort, fuge de la iubire la indiferenta, fuge de la club acasa, fuge mereu..... tind sa cred k defapt adoram indiferenta, adoram o cearta buna, adoram knd ceva ne respinge , ne atrage mai mult hahahaha ce ironie, si knd intr`un final iubim, dispare k intr`o poveste, doar k la noi putine povesti se termina cu happy end...

Ne place comoditatea, e aromata :) e asa cum trebuie, in schimb nu ne plac persoanele comode, kre sunt asa gen lasa`ma sa te las, dar cu toate astea avem nevoie de cnv asa, sa ne completam , sa visam si sa speram k in dimineata urmatoare ne vom trezi langa un chip luminat kre makr in momentul acela nu se gandeste la o viitoare cearta :)

Am aberat un pic pe langa subiectul din titlu, cert este ca toamna vine cu nostalgiile ei, cu depresiile ei cu tot al ei, iar spre deosebire de altii, noi , femeile poate, si nu numai, ne incolacim in jurul unei sperante pe kre o avem demult in suflet, toamna este anotimpul kre il avem la dispozitie sa analizam, sa visam k intr`un final alegerea va fii cea mai buna.... alegerea noastra evident.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu