duminică, noiembrie 15, 2009

Prietenia...


Ajunsesem intr`un timp sa nu mai cred in prietenie, fie de sex masculin fie de sex feminin.De ce?

Simplu.Toti au un interes, mai devreme sau mai tarziu isi dau arama pe fata.Chiar si prietenii din asa zisa copilarie tot te dezamagesc la un moment dat, fetele se combina cu baieti pe care i`ai placut sau inca ii placi, sa`ti faca in ciuda, ori ca esti urata, ori ca n`ai suficient tupeu.

Ori cand esti fericita intr`un final, are o figura usor flegmatica si incearca din rasputeri sa`ti explice cat de fericita e ea acum cu iubitul ei sau ca i`a marit salariul unde munceste sau culmea isi ia o casa asa din senin, tot sa umbreasca cumva fericirea aceea minuscula pe care o ai , fie din partea unor rude sau poate a unei prajituri pe care ai cumparat`o.Competitva, asta este prietenia dintre fete, sa nu cumva sa faca una ceva ptr ca sare hop top si cealalta sa faca si mai si.

Prietenia dintre baieti e simpla, ei fut tot ce prind, ba chiar fac schimb, impartasesc idei, insa niciodata nu recunosc cand au facut sex oral unei tipe, e mult prea greu, devin fatalai in fata tovarasilor, e urat, na ei tre sa fie "BAIETII". Merg la meciuri de fotbal, niciodata nu recunosc ca citesc, iar dak recunosc , ti`o arunca in fata asa,emanand un aer de superioritate.Dar in cele din urma ei se imprumuta intre ei cu bani, fete, mancare chiar si haine. dar cand se intampla se dea de o pipita "buna" , "buna raaau" uita intr`un mod trist de unde a plecat, k erau zile in care nici bani de o st de suc nu avea, uita k se juca leapsa sau ca aduna corcodusi dintr`un copac rpd sa nu cumva sa`i arunce cineva cu apa pe el.. trist...Uita repede baietii de unde au plecat..

Prietenia dintr`o fata si`un baiat...vaaaai ce`mi place..eh aici baietii considera ca nu poate exista o prietenie fara un pic de atractie din partea a cel putin unuia dintre ei...sincer? si eu obisnuiam sa cred asa, dar timpul mi`a demonstrat ca nu e neaparat asa, depinde de persoanele cu care interactionezi... e adevarat ca te uimesc placut baietii, ei niciodata n`o sa fie invidiosi pe faptul ca ti`ai luat cea mai tare rochie si te`ai vopsit cu cea mai scumpa vopsea si ai unghiile tale naturale french, ba din contra, te lauda : ce bine iti sta! :) E suficient, ei stiu mai bn, sunt baieti doar!
Plus ca un baiat se destainuie unei fete cum niciodata nu s`ar destainui tovarasilor, nu de alta dar l`ar crede fatalau si ar rade de el, dar culmea fetele se indragostesc una doua daca un baiat le face prea multe confesiune, ele cred k incep sa`l cunoasca datorita unei singure situatii....pf ..FALS... ei sunt mult mai simplii dekt incercam noi sa`i vedem si sa`i intelegem, ca prieteni evident, ei vor ori alb ori negru , dak au tente de gri , e clar aici intervine prietena cea mai buna, careia se confeseaza, si ea saraca in sinea ei se intreaba: asta e asa de prost si idiot de nu vede kt il iubesc???? :))) pai da este, ptr k tu te`ai apropiat de el asa, amica, urmand prietena, apoi usor usor o sora dreacu.... Dar ei au nevoie de sfaturile noastre cum noi avem nevoie sa ne laude si sa ne gadile cu complimente simple, scurte nu prea pompoase k doar e baiat smeker !
Am observat k nu ai o prietena doar k iese cu tine la o tigara in fata scarii si iti pov cate ceva sau se intampla sa te sune sa`ti scoata ochii ca dc n`ai sunat`o de atata timp, iar knd ii explici cum stau treburile, k nu ti`ai vazut capul toata saptamana si abia ai timp sa dormi, park le si vezi figura prin telefon strambandu`se, crezandu`se in continuare mult prea importante ptr secolul asta, hai frate nu tot se misca in jurul prietenelor, prietenilor. DA AI NEVOIE DE EI!

Dar atata timp cat sunt langa tine neconditionat, fie ca ai o ceapa in buzunar, fie ca ai bani de suc sau film , tre sa fie acolo, asa face un bun prieten, dupa ani de zile sa te priveasca in ochi si sa`ti aminteasca cu drag ce petreceri faceati cand erati mai mici, ce mancati inghetata sau cand invatati sa jucati biliard, astia sunt prietenii care si dupa trecerea anilor te privesc la fel, te iubesc la fel, te alinta la fel, te poreclesc la fel, chiar daca nu te mai suna ca inainte, chiar daca nu mai vb la fel de des, chiar dak nu va vedeti atat de des, ei sunt adevaratii. :)

Unii oameni stiu sa`si aleaga prietenii, altii nu...dar oare ne aleg ei pe noi sau noi pe ei?

Un comentariu: