duminică, noiembrie 15, 2009

PROSTIA


"Hahahaha ce dragut e fata ala"

"Da fata, da` pe kt e de dragut pe atat e de prost..."

Cam asa incep discutiile despre prostia omeneasca si nu numai....dc fetele frumoase sunt considerate proaste, la randul lor de niste prosti :)) pai fetele frumoase nu sunt neaparat proaste, doar ca la cat sunt de atragatoare ies intr`una cu baieti si n`au timp de scoala...este? :)) chiar dak n`ar fii asa, n`am nevoie de aprobarea nimanui.

Prostia in schimb se plateste, trebuie sa ai grija mereu cui t confesezi, in cine iti pui baza, ce decizii iei, cu cine lucrezi....cu cine te futi la urma urmei...pana si in asta trebuie sa ai grija:)

Trist....ajungi poate intr`un moment sa regreti ca n`ai facut anumite lucruri, chestii sau nu le`ai spus si bum te consideri PROST. Pai , scuze, da` chiar esti... orice ar fii si oricat de greu ar fii merita incercat pana la final, ori de kte ori te simti prost, gandeste`te ca undeva in lumea asta exista cel putin o persoana care se simte de n ori mai proasta ca tine!

Invatam in generala,liceu,facultate,master.....aiurea, iar cand ne intreaba cineva cu ce ne ocupam: " a pai lucrez ca picol la o teresa, da` e smekera terasa, plecu cu 100 de lei p seara "

Asa si??? asta poti, apoi esti prost :)

Inevitabil, poate fara vointa facem oamenii prosti, pe noi chiar prosti, toti suntem sau dam dovada de prostie intr`un moment...ideal este ca in momentul acela sa constiientizam ca e normal sa fii prost, dar numai sa nu fii mandru de prostia ta, pentru ca va fii un moment in viata cand iti vei dori sa fii prost, sa nu stii adevarul, sa nu`l vezi, sa nu suferi, sa fii naiv si atat !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu